Οφθαλμίατρος – Δημήτριος Γιαννούλης

Γιαννούλης

Γεννήθηκε στο Καρπενήσι του Ν. Ευρυτανίας και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2011.

Πραγματοποίησε την ειδίκευση του στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων και στην Α΄ Οφθαλμολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Έλαβε τον τίτλο του Χειρουργού Οφθαλμιάτρου το 2019ενώ την ίδια χρονιά συμμετείχε επιτυχώς στις εξετάσεις για την απόκτηση τουδιπλώματος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Οφθαλμολογίας λαμβάνοντας τον τίτλο του «Fellow of the European Board of Ophthalmology» (FEBO).

Το 2017 ολοκλήρωσε τις σπουδές τουστο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής τουΠανεπιστημίου Θεσσαλίαςστη Λάρισα με αντικείμενο τηνΜεθοδολογία της Βιοϊατρικής Έρευνας, την Βιοστατιστική και την Κλινική Βιοπληροφορική. Από το 2019 είναι υποψήφιος Διδάκτοραςστην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και από το 2021 είναι Ακαδημαϊκός Βοηθός (Fellow) στην Α΄ Οφθαλμολογική Κλινική του ΑΠΘ όπου πραγματοποιεί την εξειδίκευσή του στο Γλαύκωμα.

Συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα καιστη συγγραφή επιστημονικώνεργασιών και βιβλίων στο πεδίο της Οφθαλμολογίαςκαιέχει λάβει μέρος ως ομιλητήςσε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Είναι μέλος της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής,της ΕυρωπαϊκήςΕταιρείας Αμφιβληστροειδούς και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γλαυκώματος.

Comments are closed.