Οφθαλμίατρος – Κωνσταντίνος Ντάμπος

Κωνσταντίνος Ντάμπος

Γεννήθηκε στην Ελασσόνα του Ν. Λαρίσης. Αποπεράτωσε τις μαθητικές του σπουδές στη Θεσσαλονίκη και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1992 από όπου και αποφοίτησε το 1998.

Μετά την αποπεράτωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου και της στρατιωτικής του θητείας, ακολούθησε η ειδίκευση του στην Οφθαλμολογία στην Α΄ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης από το 2005 έως το 2009 όταν και έλαβε τον τίτλο του Χειρουργού Οφθαλμίατρου.

Από το 2002 έως το 2004 παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία.

Συμμετείχε στην συγγραφή μελετών που δημοσιεύθηκαν σε ελληνικά και διεθνή  περιοδικά ή παρουσιάσθηκαν σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια όπου έχει συμμετάσχει και ως ομιλητής.

Είναι μέλος της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής καθώς και της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής

Comments are closed.