Ενδοκρινολόγος – Ελένη Ράπτη

Ελένη Ράπτη Ενδοκρινολόγος

Ελένη Ράπτη – Ενδοκρινολόγος

Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1978 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής του Ovidius University της Constanta τον Σεπτέμβριο του 2003 με βαθμό πτυχίου Άριστα. Μετά την υπηρεσία υπαίθρου εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία από το 2009 μέχρι το 2011 στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας.
Ειδικεύθηκε στην ενδοκρινολογία επί τετραετία στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού- Διαβητολογικό κέντρο της Ά Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.
Εξειδικεύτηκε από το 2016 ως το 2017 στο Great Ormond Street Hospital (GOSH) του Λονδίνου στην Παιδοενδοκρινολογία. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας στην Ενδοκρινολογία το Δεκέμβριο του 2017.
Έχει συμμετοχή ως ομιλήτρια σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, στην εκπόνηση ανακοινωμένων και αναρτημένων εργασιών σε αντίστοιχα συνέδρια, σε δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Επίσης έχει λάβει μέρος σε πολλαπλά διεθνή ερευνητικά πρωτόκολλα με θέμα το διαβήτη.
Εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του Ενδοκρινολογικού τμήματος της Ά Παθολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Comments are closed.